Waar verleden en heden samenkomen

Geniet van alles wat Brussel te bieden heeft

HISTORISCHE ARCHITECTUUR – RUST EN SERENITEIT – EEN BRUISEND LEVEN

Waarom kiezen als u ook alles kunt krijgen wat uw hart verlangt? In dit unieke, historische kader belooft dit beschermde gebouw u de nodige rust en sereniteit dankzij het uitzicht over het kanaal en het Park van Laken. De 57 appartementen van residentie Utopia staan volledig in het teken van comfort. Dat blijkt ook uit de vele dienstverleningen, de kwalitatieve afwerkingen en de talloze gemeenschappelijke ruimtes.

En dat allemaal in een bruisende wijk die aan een steile opmars bezig is. Residentie Utopia in hartje Brussel biedt u op elk moment toegang tot alles wat u zich maar kunt wensen: tram, bus, trein, de belangrijkste toegangswegen, vrijetijdsbesteding en restaurants. Om nog maar te zwijgen van de vele groene ruimtes, het uitzicht over het kanaal en de Jachthaven van Brussel op wandelafstand. U zult al snel vergeten dat u eigenlijk in het midden van de stad woont!

Een uniekewoonplaats

Utopia is een moderne, verfijnde residentie doorspekt met historische invloeden. Een bijzonder, beschermd gebouw met een opvallend atrium in het midden.
Meer weten

Uitmuntendeappartementen

De 57 appartementen verdeeld over vier verdiepingen bieden u het grootst mogelijke comfort: grote ruimtes, kwalitatieve afwerkingen en hedendaagse inrichtingen.
Meer weten

Een wijk involle groei

De bruisende Docks-wijk in hartje Brussel staat niet alleen garant voor plezier, maar ook voor groene ruimte. Na het shoppen kunt u dus gerust genieten van een wandelingetje in het park of een diner in een van de vele restaurants.
Meer weten

Utopia, een hommage aan Godin

Jean-Baptiste André Godin, de grote Franse industrieel die utopische socialistische waarden nastreefde, legde in 1880 zijn Brusselse industrieterrein aan. De Godin-fabrieken bevatten verschillende infrastructuren die het welzijn van de werknemers moesten verbeteren, waaronder ook dit gebouw, dat vroeger een ‘familistère’ was en vandaag de dag beschermd is.

Als eerbetoon aan het sociale en architecturale erfgoed van Godin maakt het Utopia-project handig gebruik van alle adelbrieven van dit unieke gebouw. Trouw aan de overtuigingen uit het verleden moet deze residentie vooral een plaats zijn waar het leuk leven is. Een plaats waar uitzonderlijk comfort hand in hand gaat met gemeenschappelijke ruimtes voor gezellige momenten, zoals het atrium.