Een moderne residentiemet opvallende architectuur

Utopia bestaat uit 57 appartementen met één tot zes slaapkamers, allen gelegen rond het centraal gelegen, majestueuze atrium van dit beschermde gebouw. Alle appartementen van de begane grond tot de vierde verdieping werden uitgerust met materialen en afwerkingen van topkwaliteit, met maar één doel voor ogen: úw comfort en welzijn.

Het marmermozaïek op de vloer van het atrium, het gerestaureerde smeedijzer in de gemeenschappelijke ruimtes, de oude bakstenen in de leefruimtes van de appartementen … Alles wat dit architecturale erfgoed zo bijzonder maakt bleef bewaard.

WEERGALOZE LEVENSKWALITEIT GEGARANDEERD

Net zoals u nooit genoeg zult krijgen van de ongelooflijke sfeer die het atrium uitstraalt, zult u ook steeds versteld blijven staan van de andere gemeenschappelijke ruimtes. De lounge, de tuin, de digitale conciërge, de coworkingruimtes en de spelzalen … Utopia heeft aan alles gedacht om u een weergaloze levenskwaliteit te garanderen.

De residentie is ideaal gelegen in hartje Brussel, rond het gebouw zijn talloze groene ruimtes te vinden, de interieurs werden prachtig afgewerkt, in de gemeenschappelijke ruimtes worden heel wat activiteiten georganiseerd, en Bringme is uw digitale conciërge die al uw pakketjes aflevert … Hier krijgt u alles wat uw hart begeert.

Kies het juiste appartement voor u

Eén tot zes slaapkamers van 60 tot 215 vierkante meter, van de begane grond tot de vierde verdieping, met of zonder parkeerplaats … Kies het appartement dat het best voldoet aan uw wensen en geniet van een uitstekende dienstverlening in een historisch kader.

van 1 tot 6slaapkamers

van 60 tot 215vierkante meter

met of zonderparkeerplaats